torstai 15. maaliskuuta 2012

Kursusest


Nüüd on ka see väikse üllatusena päevakorda kerkinud kursus peaaegu et läbi. Vähemalt olen palju asju ja ülesandeid ära teinud, eks see paistab mida nendest kokku saab. 

Mida õppisin ? Kindlasti seda, et ka väga raskena ja vaata et võimatuna tunduvad ülesanded ja tegevused on võimalik ühele poole saada. Ka kannatlikust ja arvuti kasutust, weebikursusel osalemise eripärasid ja huvitavaid fakte olemasolevast haridustehnoloogiast ja selle kasutusest laias ilmas. Läbi linkide kogusin üldharivaid teadmisi näiteks erivajaduste ühiskondlikust ajaloost  ning sattusin mõne hea artikli otsa.

Kursuse jooksul tekkis palju ja erinevaid mõtteid erivajadustest, kultuurist ja ühiskonnast, jälle mõne uue nurga alt. Seekord sai mõelda ka juba tulevikule, sest tehnoloogia areneb nii kiiresti, et täna on peaaegu et eile ja homne on juba käes.

Veel, nii nagu korra juba blogis mainisin -kursuse jooksul sain aru sellest, kui vähe olen enda poolt välja töötatud õppematerjali kohandanud erivajadustega inimestele.

Nii et asja ette läks ta igastahes, kuigi ma pole veel arvestust kätte saanud. 

1 kommentti:

  1. Väga tore, huumorit teil jagub. Ärge muretsege arvestus on teil peaaegu ju taskus, ainult vormistamise küsimus. Rõõm on lugeda, et kursus teile ikka meeldis ja asjaette läks:)

    Teie juhendaja

    VastaaPoista